Verificare stingătoare

Verificare stingatoare

  Oferim servicii profesionale de verificare a stingătoarelor, incluzând aici și inspecția stingătoarelor, testarea presiunii, verificarea etanșeității, funcționalitatea acestora, repararea sau înlocuirea componentelor defecte, încărcarea corectă a agentului de stingere.

  Verificăm întreaga gamă de stingatoare cu pulbere, spuma și CO2, comercializate prin intermediul magazinului nostru (și nu numai). PIESELE DE SCHIMB SUNT INCLUSE ÎN PREȚ.

  De știut: termenul verificării stingătoarelor de incendiu este inscripţionat pe eticheta de pe stingător si trebuie sa cuprindă datele de identificare ale acestuia – luna si anul in care a fost realizată verificarea stingatorului, reîncarcarea sau repararea, precum şi luna şi anul pana la care trebuie efectuată următoarea verificare a stingătorului de incendiu sau reîncărcarea acestuia.

 

  Preț verificare stingătoare

Fără TVA: 20,00 RON
TVA inclus: 23,80 RON

Prețurile afișate se referă la verificare per bucată.

  Verificare hidranți

Verificare hidranti

  Oferim servicii profesionale pentru mentenanța periodică a hidranților, interiori sau exteriori. Prin aceste servicii asigurăm clienții noștri că hidranții acestora sunt în stare optimă de funcționare, astfel încât în caz de incendiu alimentarea cu apă să nu fie întreruptă, iar piesele și componentele acestora să nu fie deteriorate sau nefuncționale.

  De știut: beneficiarul hidranților trebuie să încheie un contract pentru efectuarea unui program de verificări și mentenanță, cel putin semestrial, care include verificarea funcționării hidranților cu furtunul derulat complet, sub presiune.

  În verificarea hidranților intră:
– probă de presiune, inclusă în preț
– probă de etanșeitate instalație
– verificare robinet, furtun, accesorii care intră în componența hidrantului

 

  Preț verificare hidranți

Fără TVA: 35,00 RON
TVA inclus: 41,65 RON

Prețurile afișate se referă la verificare per bucată.