Politică retur

  Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract, utilizând o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

  Datele noastre sunt:
  Sediul Social: Str. Liliacului, Nr. 5, Sânpetru, Jud. Brașov, 507190
  Nume firmă: S.C. Concept Fire Sistem S.R.L.
  CUI: 36192241
  Nr. Înregistrare: J08/1270/2016
  Telefon: (+40)-773-358-227
  Program funcționare: Luni – Vineri 8:00 la 19:00
  Email de legătură: contact@magazinstingatoare.ro

  În acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat, folosirea lui nu este însa obligatorie.

  Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

 

  Consecințele retragerii

  Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara întârzieri nejustificate si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

  Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Livrarea standard se considera livrarea oferita de serviciul de curierat pe care îl folosește S.C. Concept Fire Sistem S.R.L.

  Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

  În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul, expediati produsele sau înmânati-le direct în locatia afisata pe pagina de Contact a site-ului www.magazinstingatoare.ro, fara întârzieri nejustificate si în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

  Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice, definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului. Costul aproximativ este estimat în funcție de greutatea coletului.

  Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

  La solicitarea si cu acordul consumatorului, S.C. Concept Fire Sistem S.R.L. poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda. Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

  Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

 

  Atenționări

  Daca va gânditi sa returnati produsul, nu îl utilizati! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

  Nu pot fi returnate produsele care:
– au facut obiectul unei comenzi speciale
– au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
– au fost confectionate dupa specificatiile consumatorului
– prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
– au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile si eticheta integre.
– sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare

  S.C. Concept Fire Sistem S.R.L. va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).

  Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact@magazinstingatoare.ro.

 

  Model de formular de retragere

  Prezentul formular se trimite înapoi completat doar daca doriți să vă retrageți din contract.

Către S.C. Concept Fire Sistem S.R.L., Str. Liliacului, Nr. 5, Sânpetru, Jud. Brașov, 507190, E-mail: contact@magazinstingatoare.ro, Telefon: 0773-358-227.

Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la vânzarea online a următoarelor produse: ________________________

Comandate la data __________/ primite la data ____________

Nr. Factură __________

– Numele consumatorului (consumatorilor)
– Adresa consumatorului (consumatorilor)
– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie)
– Data