Metode de plată

  Plata cu cardul de Debit/Credit – se va realiza la finalizarea comenzii prin procesatorul nostru de plăți, fără a stoca în nici un punct, pe site-ul nostru, informații cu caracter personal (date bancare). Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Concept Fire Sistem.

  Plata la livrare/Plata ramburs – se face în momentul în care coletul ajunge la tine prin intermediul firmei de curierat.

  Transfer bancar/Ordin de Plata – va trebui să transferi valoarea comenzii în contul nostru bancar. Livrarea se va face dupa confirmarea plății (apariția sumei în sistemul bancar/contul nostru).

  Clientul va achita preţul Produselor comandate şi cheltuielile de expediţie, după cum doreşte:
a) Prin sistemul ramburs, achitând firmei de curierat la livrare.
b) Prin sistemul de plată ”transfer bancar”.
c) Prin sistemul de plată online.

Magazin de stingătoare
 

  Plata prin ramburs:

  Pentru ca să-ți fie cât mai comod, poți achita suma de pe comanda ta la recepționarea acesteia, direct curierului sau poștașului.

  Plata se face cu numerar/cash la livrarea produselor, sau înainte de livrare prin metodele transfer bancar sau plată online (dacă aceastea sunt disponibile).

  Vei plăti produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi însoțite de factură și chitanță.

  Plata online prin card bancar:

  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

  Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorului de plăți online. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că procesatorul nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către bancă. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

  Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Magazin de stingătoare