Utilizare imagini

  Toate imaginile prezente pe site-ul nostru intră sub incidența legilor drepturilor de autor. Toate imaginile folosite pe site-ul nostru, au titulari și drepturi de autor. Este interzisă copierea lor sau folosirea în diferite scopuri, fără acordul explicit al proprietarilor de drept. Folosirea lor, pe site-ul nostru, se face cu acordul autorilor și deținătorilor de drepturi de autor, prin cedarea din partea acestora, a unor anumite drepturi de folosință către noi (fair use, creative commons și press photos).

 

  Imagini produse

  Toate imaginile produselor de pe site-ul nostru, sunt oferite cu titlu de gratuitate din partea producătorilor acestora (produselor). Drepturile de autor sunt exclusiv rezervate către aceștia, iar utilizarea acestor imagini pe site-ul nostru se face doar cu acordul acestora (în condiţii agreate de comun acord) și doar în sprijinul prezentării produselor. Folosirea acestora pe site-ul nostru se încadrează în categoriile de uz ”press photos” și ”public domain”. Este interzisă copierea, distribuirea sau folosirea lor în diferite scopuri, fără acordul explicit al autorilor de drept.

 

  Alte imagini

  Site-ul nostru folosește și alte imagini, oferite cu titlu de gratuitate, de pe site-uri publice ca Pixabay, Pexels sau Unsplash. Aceste imagini vin cu anumite drepturi de autor, pe care și le rezervă creatorii lor, dar se încadrează în categoria de imagini ”creative commons” și ”public domain”. Utilizarea acestora se face sub umbrela ”fair use” și nu aduc atingere creatorilor acestora sau drepturilor pe care aceștia le au asupra lor.

  Mai mult, folosirea acestor imagini pe site-ul nostru se face doar pentru a imprima vizitatorului, vizual vorbind, activitatea și felul de produse pe care le comercializează site-ul nostru. Pentru aceste imagini, vrem să mulțumim creatorilor lor, care sunt după cum urmează:

  Tak-Kei Wong
  Tommaso Pecchioli
  Waukesha
  blickpixel
  Oluwaseun Duncan
  Marcelo Moreira
  MarcVanduffel
  Engin Akyurt
  Sinawa
  Dieter444
  wobogre
  Dynamic Wang
  Norma Mortenson
  Tima Miroshnichenko
  Yan Krukau
  Ivan Samkov

 

  THANK YOU for your art!