Scurtă prezentare

  Magazinul nostru comercializează produse din gama celor pentru prevenirea și stingerea incendiilor. Produsele noastre sunt ideale pentru orice spațiu, firmă sau persoană care vrea să își asigure liniștea și siguranța privind protecția în cazul unor viitoare neplăceri.

  Produsele magazinului nostru se adresează atât sectorului public, cât și celui industrial și agricol. Identificarea și satisfacerea necesităților și așteptărilor clienților noștri, îmbunătățirea permanentă a performanțelor echipei noastre, reprezintă principala preocupare a magazinului.

  Activitatea noastră, produsele pe care le comercializăm dar și serviciile pe care le oferim, se bazează pe specialiști cu o vastă experiență în acest domeniu, membri ai echipei noastre.

  Raportul calitate-preț al produselor și serviciilor oferite de magazinul nostru, este unul dintre cele mai bune de pe piață. Satisfacția dumneavoastră este în continuare obiectivul nostru prioritar.

Magazin de stingătoare
 

  Calitate la prețuri competitive

  Magazinul nostru are ca obiect principal de activitate, comerțul cu produse din domeniul instalațiilor și echipamentelor PSI, fiind un magazin ce comercializează: stingatoare, stingatoare presurizate portabile și transportabile cu pulbere, spumă mecanică și CO2 (dioxid de carbon), hidranți, pichete și cutii hidrant, accesorii PSI, furtune, racorduri, țevi de refulare, precum și instalații de stins incendii.

  Bucurându-ne de apreciere dar și de o reputație foarte bună în rândul clienților noștri, suntem siguri că toata gama de produse, precum și celelalate produse/servicii ale magazinului nostru vă vor oferi răspunsul și soluțiile pe care le căutați deja.

  Credem în puterea noastră de a aduce în fața clienților noștri produse de calitate, prețuri competitive, dar și o unealtă prin care să poată să cumpere produsele noastre de oriunde ar fi ei, fie că vorbim despre biroul personal sau chiar de acasă.

  Pentru detalii referitoare la produsele și accesoriile din magazinul nostru, vă invităm să ne contactați și telefonic, sau prin intermediul informațiilor de contact puse la dispoziția dumneavoastră în site-ul nostru.

Magazin de stingătoare