Confidențialitate

  Securitatea datelor dumneavoastră și confidențialitatea acestora sunt prioritate pentru S.C. Concept Fire Sistem S.R.L. (CUI 36192241 – J08/1270/2016). Din acest motiv luăm toate măsurile ca dumneavoastră să fiți în siguranță atunci când vizitați site-ul https://www.magazinstingatoare.ro/. Metodele folosite de magazinul nostru sunt în acord cu prevederile General Data Protection Regulation (GDPR).

 

  Ce date personale colectăm și prelucrăm și de ce avem nevoie de ele?

  Politica noastră de prelucrare și confidențialitate a datelor personale reglementează utilizarea și stocarea acestora.

1. Pentru a putea procesa comanda dumneavoastră, pentru a putea livra sau pentru a vă putea contacta referitor la detalii despre aceasta, vom înregistra și stoca următoarele informații de la dumneavoastră: Nume, Prenume, adresă de Livrare, număr de telefon și adresă de e-mail.

2. Pentru că ne dorim activitate rapidă și corectă vom transmite companiei de curierat Numele și Prenumele dumneavoastră, adresa de livrare și numărul de telefon, pentru ca dumneavoastră să puteți fi contactat de agentul companiei de curierat și pentru a stabili cu acesta timpul sau locul livrării. Companiile de curierat cu care colaborăm sunt: DSC – Dragon Star Curier.

3. Aceasta transmitere este o parte obligatorie a relației pe care o deschideți cu magazinul https://www.magazinstingatoare.ro/.

4. Pentru a vă putea oferi suport și informații referitoare la comenzi, vom înregistra și stoca următoarele informații: Nume, Prenume, număr de telefon, adresă de e-mail (pentru a vă putea identifica și pentru a putea comunica cu dumneavoastră).

5. În sprijinul functionalității site-ului https://www.magazinstingatoare.ro/, vom înregistra adresa de IP (pentru securitate, filtrare și detectare atacuri de pe internet) și informațiile despre contul dumneavoastră (pentru a vă ușura experiența de cumpărare).

6. Referitor la newsletter/email-uri de informare, această activitate nu va fi realizată decat în cazul în care ați optat separat pentru acest serviciu. În acest caz vom colecta și stoca numele și prenumele (pentru a putea personaliza comunicarea) și adresa de e-mail pentru a putea trimite noutățile.

7. Pentru a ne asigura că sunteți protejați în timpul sesiunii pe site-ul nostru, folosim criptare SSL, pentru întreaga sesiune de navigare pe site. Pe scurt, de fiecare dată când ne trimiteți date personale, acestea vor fi codificate astfel încât nimeni să nu le poate accesa, în afară de noi și dumneavoastră.

8. Securitatea informațiilor pe care le transmiteți atunci când plătiți online cu cardul, este garantată de procesatorul de plăți pe care îl folosim, prin sistemul 3D Secure. Magazinul nostru online nu stochează nici o informație legată de datele dumneavoastră bancare.

9. Datele dumneavoastră personale legate de istoria navigării pe site-ul https://www.magazinstingatoare.ro/ nu sunt transmise către terți.

 

  Cât timp păstrăm datele cu caracter personal?

  Datele cu caracter personal cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează acestora, vor fi pastrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile și nu vor fi accesate în nici un alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.

  Datele referitoare la contul dumneavoastră vor fi stocate o perioadă de 10 ani, sau până veți trimitere o cerere de ștergere a acestora pe adresa de e-mail: contact@magazinstingatoare.ro.

  Datele legate de preferințele către newsletter vor fi păstrate pentru o perioadă de 10 ani sau până optați pentru dezabonare.

 

  Care sunt drepturile dumneavoastră?

  În cazul în care această opțiune este disponibilă pe site-ul nostru, datele dumneavoastră pot fi vizualizate și editate de către dumneavoastră, prin accesarea secțiunii „Contul Meu” din cadrul site-ului, folosind adresa de e-mail și parola folosite la înregistrare. În cazul în care ați uitat parola, în pagina de autentificare, este disponibilă opțiunea „Ai uitat parola?”. Prin accesarea acestei opțiuni veți primi un email automat cu instrucțiunile de resetare a parolei.

  Aveți dreptul de a solicita gratuit informații în scris cu privire la datele personale stocate de magazinul nostru online. Dupa consultarea informațiilor, la cererea dumneavoastră, vom putea opera orice modificări necesare, în limita legii. Pentru întrebari legate de confidențialitatea datelor ne puteti contacta la adresa noastră de e-mail contact@magazinstingatoare.ro

  Dacă aveți motive să credeți că datele personale pe care le deținem de la dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați, sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării acestora, sau să vă opuneți prelucrării. De asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne găsiți la adresa de email contact@magazinstingatoare.ro

  Dacă aveți motive să credeți că cererea dumneavoastră nu a fost soluționată corect, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere și Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro, unde puteți să depuneți o plângere referitoare la nemulțumirile dumneavoastră.

  Echipa care administrează magazinul online https://www.magazinstingatoare.ro/ este la curent cu toate informațiile și reglementările de confidențialitate pentru a se conforma cu regulamentele și directivele privind protecția și securitatea datelor cu caracter personal și pentru a proteja confidențialitatea acestora. Echipa noastră este instruită periodic în acest domeniu, cu toate reglementările și sarcinile care provin din acesta, la zi.