Cum se livrează

  În urma lansării comenzii tale pe site-ul www.magazinstingatoare.ro, vei primi în cel mai scurt timp un e-mail de confirmare.

  Livrarea produselor comandate se face în termen de 1–4 zile lucrătoare. Livrarea comenzii se face de către un curier (curierat rapid – DSC – Dragon Star Curier), direct la ușa ta.

  În ziua livrării, vei fi contactat telefonic de către curier (persoana responsabilă cu transportul coletelor).

  Pentru transportul coletelor/produselor achizitionate din magazinul nostru online, se percepe o taxa de transport în funcție de greutatea coletului, sumă care ajunge la compania care se ocupă de livrarea coletului (DSC – Dragon Star Curier).

  Important: livrarea produselor este asigurată în limita stocului disponibil în depozitul nostru sau al furnizorului.

Magazin de stingătoare
 

  Alte informații

  Coletul va fi expediat de catre S.C. Concept Fire Sistem S.R.L. în cel mai scurt timp posibil, fără a depași 4 zile lucrătoare de la lansarea comenzii.

  Taxa de expediere va fi inclusă în valoarea sumei de plată (ramburs sau online), pe care o achiți în momentul ridicării comenzii (în cazul Ramburs) sau direct online când alegi să faci plata prin această modalitate.

  Livrările efectuate prin firma de curierat rapid (DSC – Dragon Star Curier) vor ajunge la tine în termen de 1–4 zile lucrătoare.

  Bunurile cumpărate sunt trimise și ambalate în mod corespunzător. Plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de către cumpărător.

  Magazinul nostru online păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit integral.

  Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator şi client după ce bunurile au fost livrate din magazinul nostru, vor fi achitate de cumpărător.

Magazin de stingătoare