Magazin de stingatoare Concept Fire Sistem Contacteaza-ne Ne gasesti la:
Magazin de stingatoare
Suna-ne acum!
Suna-ne acum!

STINGATOR CU SPUMANT TIP SM50 (AVIZAT IGSU)

Mai multe poze

STINGATOR CU SPUMANT TIP SM50 (AVIZAT IGSU)
Fara TVA: 650,00 RON TVA inclus: 773,50 RON

Disponibilitate: In stoc


 


Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele A si B, atat in spatii inchise (magazii, blocuri de locuit, depozite, metrou, tramvaie, magazine, cladiri, hoteluri, institutii, autoturisme, camioane, muzee, scoli, licee, mall-uri) cat si in spatii deschise (statii PECO, santiere, organizari evenimente) Eficienta maxima este obtinuta in zonele cu risc mare la incendiu si pe suprafete si zone cu arii intinse.

Sau
Descriere

Detalii

DATE CONSTRUCTIVE: Agentul de stingere - Solutie spumanta fluoroproteinica care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru focarele de tip A si B. Spumantul nu contine substante periculoase pentru sanatatea oamenilor si a mediului inconjurator. Gazul propulsor - azotul ( N2 ), gaz ecologic fara variatii de presiune la variatiile de temperatura. Robinetul - este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere, brat declansator si manometru care indica presiunea. Recipientul - este executat din tabla de otel prin procedee de sudura omologate, pe masini automate de sudat sau din aliaj de aluminiu. DATE TEHNICE GENERALE: Presiune de lucru: 14 bar Presiune de proba: 25 bar Control presiune: vizual pe manometru Temperatura admisa: 0 C ................ + 55 C

IMPORTANT: In Romania se comercializeaza in mod legal doar stingatoarele introduse pe piata, conform OMAI 88/2012, a caror lista se regaseste pe www.igsu.ro. Comercializarea, distributia si folosirea stingatoarelor neavizate se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Stingatoarele comercializate sunt certificate de catre IGSU

 
Top