Magazin de stingatoare Concept Fire Sistem Contacteaza-ne Ne gasesti la:
Magazin de stingatoare
Suna-ne acum!
Suna-ne acum!

STINGATOR CU PULBERE TIP P50 (AVIZAT IGSU)

Mai multe poze

STINGATOR CU PULBERE TIP P50 (AVIZAT IGSU)
Fara TVA: 698,00 RON TVA inclus: 830,62 RON

Disponibilitate: In stoc


 


 Stingatoarele transportabile cu pulbere, presurizate sunt destinate stingerii incendiilor in urmatoarele cazuri : - incendii de materiale solide – clasa A de incendiu - incendii de lichide sau de solide lichefiabile, clasa B de incendiu ; incendii de gaze, clasa C de incendiu. incendii implicand instalatii si echipamente electrice sub tensiune, max. 1000 V.

Sau
Descriere

Detalii

Stingatorul transportabil presurizat se compune din : Recipient asamblat, care este o constructie sudata, din otel Robinet Manometru Teava de evacuare Sistem de evacuare Cadru asamblat Roata asamblata Colier asamblat CARACTERISTICI TEHNICE presiunea de lucru : 14 bar presiunea de incercare: 25 bar gaz propulsor : azot tip agent de stingere : pulbere ABC NLFF 40% masa incarcarturii: 50 kg tip focar: BC temperatura de functionare : - 30°C ÷ + 60°C dotare cu manometru pentru monitorizarea continua a presiunii interne valabilitatea incarcaturii (pulberii): 5 ani

IMPORTANT: In Romania se comercializeaza in mod legal doar stingatoarele introduse pe piata, conform OMAI 88/2012, a caror lista se regaseste pe www.igsu.ro. Comercializarea, distributia si folosirea stingatoarelor neavizate se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Stingatoarele comercializate sunt certificate de catre IGSU

 
Top