Magazin de stingatoare Concept Fire Sistem Contacteaza-ne Ne gasesti la:
Magazin de stingatoare
Suna-ne acum!
Suna-ne acum!

STINGATOR CU BIOXID DE CARBON TIP G2 (AVIZAT IGSU)

Mai multe poze

STINGATOR CU BIOXID DE CARBON TIP G2 (AVIZAT IGSU)
Fara TVA: 120,00 RON TVA inclus: 142,80 RON

Disponibilitate: In stoc


 


 Sunt utilizate la stingerea inceputurilor de incendii din clasele B si C, fiind recomandate pentru incendiile de natura electrica, clasa E, (echipamente electrice cu tensiuni de pana la 1000 V ): computere, centrale telefonice, incaperi cu aparatura electrica si electronica, transformatoare, panouri electrice etc. Eficienta maxima este obtinuta in zonele cu risc mare la incendiu si pe suprafete si zone cu arii intinse.

Sau
Descriere

Detalii

DATE CONSTRUCTIVE: Agentul de stingere - dioxidul de carbon ( CO2 ) Robinetul - este executat din alama, fiind prevazut cu maner de sustinere si brat declansator. Recipientul - este executat din otel aliat specific recipientelor de ianlta presiune. Protectia anticoroziva este asigurata prin vopsire in camp electrostatic DATE TEHNICE GENERALE: Presiune de proba: 25 bar Grad de umplere: 0,75 kg / l Temperatura admisa: - 20 C ................ + 55 C

IMPORTANT: In Romania se comercializeaza in mod legal doar stingatoarele introduse pe piata, conform OMAI 88/2012, a caror lista se regaseste pe www.igsu.ro. Comercializarea, distributia si folosirea stingatoarelor neavizate se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Stingatoarele comercializate sunt certificate de catre IGSU

 
Top