Magazin de stingatoare Concept Fire Sistem Contacteaza-ne Ne gasesti la:
Magazin de stingatoare
Suna-ne acum!
Suna-ne acum!

Credem ca, cumpărăturile online reprezintă un viitor care ne bate deja la ușă. Și tot așa, credem în puterea noastră de a aduce în fața clienților nostrii produse de calitate, prețuri competitive, dar și o unealtă prin care să poată să cumpere produsele din intimitatea biroului personal sau chiar de acasă.

Magazinul nostru comercializează produse din gama celor pentru prevenirea și stingerea incendiilor. Produsele noastre sunt ideale pentru orice persoană, firmă sau locație care vrea să își asigure liniștea și siguranța privind protecția în cazul unor viitoare neplăceri.

Produse de calitate la prețuri competitive

 

Despre noi Raportul calitate-preț al produselor și serviciilor oferite de magazinul nostru, este unul dintre cele mai bune de pe piață, iar satisfacția dumneavoastră este obiectivul nostru prioritar. Toată echipa noastră este orientată spre rezultate și actionează decisiv pentru a le obține. Bucurându-ne de apreciere dar și de o reputație foarte bună în rândul clienților nostri, suntem siguri că toata gama de produse, precum și celelalate produse/servicii ale magazinului nostru vă vor oferi o satisfacție garantată.

Magazinul nostru are ca obiect principal de activitate, comerțul cu produse din domeniul instalațiilor și echipamentelor PSI, fiind un magazin ce comercializează: stingatoare, stingatoare presurizate portabile și transportabile cu pulbere, spumă mecanică și CO2 (dioxid de carbon), hidranți, pichete și cutii hidrant, accesorii PSI, furtune, racorduri, țevi de refulare, precum și instalații de stins incendii. Dar și multe altele, pe care vă lăsăm să le descoperiți prin intermediul site-ului nostru

Magazin de stingătoare - O experiență

 

Produsele magazinului nostru se adresează atât sectorului public cât și celui industrial și agricol. Identificarea și satisfacerea necesităților și așteptărilor clienților noștrii, îmbunătățirea permanentă a performanțelor echipei noastre, reprezintă principala preocupare a magazinului, care se bazează pe specialiști cu vastă experiență în acest domeniu.

Pentru persoane fizice, dar și pentru firme, încercăm să oferim tuturor, fără principii comerciale sau financiare, experiența unor cumpărături de calitate, online. În perioada care urmeaza www.magazinstingatoare.ro va încerca să devină un model pentru toți cumpărătorii nostri de pe online, dar și pentru comunitatea noastră, și să ofere o experiență completă pentru toți vizitatorii magazinului nostru. Tot ce trebuie să știți este că, echipa noastra este aproape de voi, oferindu-vă produse de calitate și experiențe unice în cadrul cumpărăturilor pe care dumneavoastră le faceți în acest magazin.

Consultanță și suport pentru clienții noștri

 

Despre noiPentru detalii referitoare la produsele și accesoriile din magazinul nostru, vă invităm să ne contactați telefonic, sau prin intermediul informațiilor puse la dispoziția dumneavoastră în site-ul nostru. Magazinul nostru vă pune la dispoziție informațiile necesare, suportul cât și consultanța referitoare la achiziționarea celor mai bune produse, potrivite pentru preferințele dumneavoastră.

Magazinul nostru, rămâne în contact cu toți clienții nostri. Pentru noi, comunicarea este un pas important în relația pe care încercăm să o construim cu orice client. Din această cauza, vă lăsăm atașat în site-ul nostru, la pagina ”Contact”, un formular de contact, prin care vă puteți exprima sau transmite, doleanțele, părerile, sau chiar cererea de informații referitoare la produsele și serviciile noastre. Dacă aveți întrebari despre comanda dumneavoastră, ne puteți scrie și la adresa: contact@magazinstingătoare.ro

Top